Neo Web

Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții („Termeni”, „Termeni și Condiții”) cu atenție înainte de a utiliza site-ul https://neo-web.ro

Accesul dvs. la Serviciu și utilizarea lui sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și a altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu veți putea accesa Serviciul.

Link-uri Către Alte Site-uri
Serviciul nostru poate conține link-uri către web site-uri ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de noi.

Noi nu avem nici un control asupra, și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile nici unui web site al unei terțe părți sau servicii. Mai mult, luați la cunoștință și sunteți de acord că neo-web.ro nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim insistent să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricărui web site aparținând unei terțe părți sau servicii pe care le vizitați.

Reziliere
Vă putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a ne limita la, încălcarea Termenilor. Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să fie valabile chiar și după reziliere, vor fi valabile, inclusiv, dar fără a ne limita la, dispoziții de proprietate, condiții legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

Vă putem rezilia sau suspenda contul imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a ne limita la, încălcarea Termenilor.

La încetarea contractului, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă închideți contul, puteți pur și simplu să încetați utilizarea Serviciului. Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să fie valabile chiar și după reziliere, vor fi valabile, inclusiv, dar fără a ne limita la, dispoziții de proprietate, condiții legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

Politică de livrare
Produsele si serviciile comercializate de noi sunt exclusiv oferite in format electronic.

Serviciile si produsele se livreaza conform contractului de prestari servicii semnat cu fiecare beneficiar in parte.

Termenul de livrare a serviciilor va fi specificat în contractul de prestări servicii.

Politica de retur

Contractul dintre parti prevede expres si politica de retur sau anulare a comenzii pentru fiecare caz in parte.

După semnarea contractului, sumele încasate nu vor fi returnate.

Legislația aplicabilă
Acești Termeni vor fi reglementați și interpretați în conformitate cu legile din Delaware, Statele Unite ale Americii, fără a ține cont de conflictul prevederilor legale. Incapacitatea noastră de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată a fi invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni și condiții vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru, și elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare dintre noi în ceea ce privește Serviciul.

Schimbări
Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, să modificăm sau să înlocuim acești Termeni în orice moment. Dacă revizuirea este importantă vom încerca să oferim cel puțin 15 zile înainte ca noii termeni sa aibă efect. Ce anume reprezintă o revizuire importantă va fi stabilit la discreția noastră. Prin continuarea accesării sau folosirii Serviciului nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați utilizarea Serviciului.

Contactați-ne
Dacă aveți orice întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Date de contact:

Formularul de contact disponibil pe pagina:
Adresa de email: contact@neo-web.ro
Telefon: 0750423023
CUI: 43824162
Denumire: Capotescu Laurentiu-Claudiu Persoana Fizica Autorizata